Secretele Pentagonului – The Post (2017) Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Secretele Pentagonului – The Post

Steven Spielberg revine pe marile ecrane alături de Meryl Streep şi Tom Hanks cu Secretele Pentagonului – The Post, un film care aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

În rol principal îl regăsim pe Tom Hanks, care îl interpretează pe editorul Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep). Prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale. Care implică informaţii referitoare la trei decenii de activitate a patru preşedinţi de stat.

Pentru a reuşi, Ben Bradley şi Katharine Graham trebuie să-si depăşească propriile neînţelegeri, în timp ce carierele lor sunt pe cale să fie distruse, iar libertatea lor este mai fragilă ca oricând.

După ce cotidianul Washington Post a decis să publice în 1971 o serie de documente clasificate. Secretele guvernamentale aflate au aruncat în aer scena politica din SUA. Află întreaga poveste din 23 februarie, în cinematografele din toată ţara în explozivul “The Post. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Economic, specific, strălucit. Asta ar trebui să fie suficient pentru a cânta laudele unei opere de artă, dar în Secretele Pentagonului – The Post există mai mult. mult mai mult. Nu putem ignora faptul impus de momentul istoric pe care îl trăim acum. Presa atacată. Sigur, insultat, dar nu ignorat. Nu, niciodată asta. Steven Spielberg pune totul în slujba povestii, iar accidentul magic este Meryl Streep.