Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Secrete de familie – Rumor Has It (2005) Film Online Subtitrat Online Subtitrat


Regia: Rob Reiner
Actori: Jennifer Aniston, Mark Ruffalo, Shirley MacLaine
An: 2005
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Secrete de familie – Rumor Has It (2005)

Viata Sarei Huttinger (Jennifer Aniston) se afla intr-un moment de cumpana. A acceptat cererea in casatorie a prietenului ei, Jeff (Mark Ruffalo), dar nu este deloc sigura ca asta este ceea ce-si doreste… de fapt, ea nu prea stie ce vrea in general.

Daca in viata personala nu stie ce vrea; nici cu viata profesionala nu sta mai bine – isi doreste sa fie o jurnalista de succes; dar cariera ei s-a oprit la coloana de anunturi mortuare a ziarului New York Times.

Ca sa puna capac la toate in filmul Rumor Has It online subtitrat; ea merge acum acasa in Pasadena; pentru a asista la nunta surorii ei; ceea ce inseamna ca va petrece mult timp cu familia ei obsedata de tenis.

Ea este cumva oaia neagra a familiei; si niciodata nu s-a intregrat in activitatile care au legatura cu rudele ei. Dar cand il cunoaste pe milionarul ce face afaceri pe Internet; Beau Burroughs (Kevin Costner) din Secrete de familie online subtitrat; descopera pe neasteptate niste secrete bine-pazite; care ar putea s-o ajute pe Sarah sa descopere adevarul despre familia ei si sa afle cine este ea cu adevarat.