Scorpion (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Nick Santora
Actori: Katharine McPhee, Jadyn Wong, Elyes Gabel, Eddie Kaye Thomas, Ari Stidham
An: 2014
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Scorpion SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E18

S04E19

S04E20

S04E21

S04E22

S04E22


Sinopsis Scorpion

Inspirat de o poveste adevărată, serialul Scorpion online subtitrat este despre excentricul geniu Walter O’Brien și echipa sa. Care formează principala apărare împotriva amenințărilor noii ere. Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate citi pe oricine, Happy Quinn. Care este foarte pricepută în domeniul mecanicii și Sylvester Dodd, un guru al statisticilor. Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien. Se folosește de cunoștințele acestor genii.

Deși nu se adaptează în societate, aceștia se simt bine unii cu alții. Pentru a-i ajuta să se înțeleagă totuși cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen, care are un fiu tânăr și înzestrat. Toți membrii echipei și-au găsit în sfârșit locul de muncă perfect: un loc unde își pot folosi talentele pentru a rezolva crize naționale în timp ce se ajută unii pe alții să se simtă acasă.

Ia aminte la echipa tocilarilor geniali din: matematica poate rezolva probleme globale complexe sau poate chiar salva vieți. Bazată pe viața unui geniu al computer-elor; povestea din o să ne țină cu sufletul la gură în această toamnă.

Cu Elyes Gabel; Katharine McPhee; Eddie Kaye Thomas în rolurile principale; sezonul 1 al serialului are 22 de episoade și urmărește viața expertului în computere Walter O’Brien. Care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite în cadrul unității speciale. O ultimă linie de apărare împotriva amenințărilor din jurul globului.

Serialul a fost difuzat în premieră în SUA de televiziunea CBS din septembrie 2014; în prezent fiind difuzat cel de-al doilea sezon; de 24 de episoade.

PortalulTauTV.com
Scorpion (2014) Online Subtitrat in Romana
Scorpion (2014)
Editor's Rating:
4