Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Scorched Earth (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Howitt
Actori: Gina Carano, John Hannah, Stephanie Bennett
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, SF
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Scorched Earth

E trecut de mijlocul secolului 21, într-o lume apocaliptică. Apa și aerul sunt otrăvite, și singurele monede de schimb în această lume, sunt pastilele pentru purificarea apei, și praful de argint, necesar în măștile de respirat, pentru a filtra aerul.

În această lume; Atticus Gage din Scorched Earth online subtitrat este un vânător de recompense; ce încearcă să-i prindă pe răufăcători și să încaseze recompensa pusă pe capul lor; tradusă în pastile și praf de argint. Dar Gage vrea să pună mâna pe cel mai notoriu infractor; Tom Jackson; cel care a construit orașul Deffiance; în care Autoritatea nou instalată nu are nicio putere; și vânătorii de recompense nu sunt bineveniți.

Astfel; orașul a devenit un rai pentru proscrișii care nu dau doi bani pe autoritate. Însă interesul lui Gage pentru Jackson nu este unul material; n-o interesează recompensa; ci e unul personal; pentru că el este cel care cu ani în urmă i-a omorât sora. Va reuși oare Gage din Scorched Earth online subtitrat să înfrunte o gașcă de infractori pentru a-și atinge scopul; sau va sfârși și ea că ceilalți; aruncată undeva în pustiu?