Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Scooby-Doo & Batman the Brave and the Bold (2018) Online Subtitrat


Regia: Jake Castorena
Actori: Kate Micucci, Tara Strong, Nicholas Guest
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Scooby-Doo & Batman the Brave and the Bold

Batman se alătură grupului Scooby Doo atunci când răufăcătorii din ambele lumi se unesc pentru a face rău în oraș.

Oamenii de știință superioară, Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne și Velma, își unește forțele cu cel mai mare detectiv din lume, Batman, când descoperă că ticăloșii de la ambele galerii lor au combinat eforturile de a teroriza orașul.

Cu gustări de la Scooby, echipele de luptă împotriva crimei întâlnesc dușmanii Batman clasici (Joker, Catwoman, Riddler, Penguin, Scarecrow, Poison Ivy, Harley Quinn) și aliații (Întrebarea, Aquaman, Plastic Man, Martian Manhunter) de fi buni de la Scooby-Doo lore (Spooky Space Kook, Gentleman Ghost, Miner 49er, Ghost Clown). Ca întotdeauna, nu veți ști cine este ultimul personaj negativ până când acei “copii care se amestecă” vor scoate masca!

Strângeți întreaga familie și pregătiți-vă pentru o distracție amuzantă, rezolvând misterul când Scooby. Si banda își unește forțele cu cel mai mare detectiv din lume în filme online 2018 Scooby-Doo & Batman the Brave and the Bold! După ce a atras atenția legendarului detectiv Batman, Scooby-Doo & Batman the Brave and the Bold online subtitrat. Shaggy, Velma, Fred și Daphne se găsesc împreună. Cu Dark Knight când un șir de jafuri pune cele două operații împreună.

Dar când misterul la îndemână începe să se înrăutățească cu răsturnări și să se întoarcă în jurul fiecărui colț de stradă sumbru. Va lua tot ceea ce are fiecare dacă ar spera să rezolve acest mister complex. Care merge mult mai profund decât oricare ar fi putut imagina. Cu apariții ale oaspeților, cu o mulțime de eroi DC. Si de răufăcători deopotrivă in filme online 2018 Scooby-Doo & Batman the Brave and the Bold.