Saw 3 (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Darren Lynn Bousman
Actori: Tobin Bell, Shawnee Smith, Angus Macfadyen
An: 2006
Gen: Groaza
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Saw 3

Avand-o pe noua sa ucenica Amanda (Shawnee Smith), maestrul cu mintea bolnava din spatele acestor jocuri complicate si crude care au inspaimantat intreaga comunitate. Si au lasat politia cu ochii in soare a reusit inca o data sa scape si sa dispara. In vreme de detectivii se chinuie sa-l localizeze, dr. Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nu stie ca va deveni urmatorul pion pe tabla de sah a criminalului genial de monstruos.

Intr-o noapte, dupa ce isi termina tura de la spital, Lynn este rapita si dusa la un depozit abandonat unde il intalneste pe Jigsaw (Tobin Bell), cazut la pat, in pragul mortii. I se spune ca trebuie sa-l mentina pe nebun in viata cat va fi nevoie pentru ca Jeff (Angus Macfayden). O alta victima a sa, sa termine un joc special pentru el. In cursa impotriva putinului timp care i-a mai ramas lui Jigsaw, Lynn si Jeff se lupta sa treaca de fiecare dintre testele mintii bolnave, fara sa-si dea seama ca el are planuri mult mai mari pentru amandoi.

Mai bun ca 2 dar mai slab ca 1. Mi sa parut buna ideea cu pedepsirea Amandei iar ca ceva nou noi metode de torturare a victimilor. Insa asta, Jigsaw, nu mai moare si el odata, nu mai iese si el la pensie ca parea ca nu o mai duce mult. Ar trebui sa-si lase un succesor sa se ocupe in continuare de treaba asta si sa moara si el odata in 4 pt ca o sa fie si 4 la felul in care sa terminat 3. Aaa, era sa uit, mi sa parut tampita ideea cu operatia aia a lui, defapt sa sacrificat pt a o incerca pe Amanda.


Trailer Saw 3