Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Sapte ani în Tibet – Seven Years in Tibet (1997) Online Subtitrat


Regia: Jean-Jacques Annaud
Actori: Brad Pitt, David Thewlis, BD Wong
An: 1997
Gen: Aventura, Biografie, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sapte ani în Tibet – Seven Years in Tibet (1997)

Sapte ani în Tibet online subtitrat este o adaptare a romanului autobiografic aparținând lui Heinrich Harrer, vândut în peste 60 de milioane de exemplare și tradus în aproape 30 de limbi.

Brad Pitt din Seven Years in Tibet online subtitrat, interpretează rolul faimosului (și arogantului) alpinist austriac Heinrich Harrer care, în Austria anului 1939, este o personalitate a propagandei naziste. El își părăsește țara natală, dar și soția și copilul, pentru o expediție în Himalaya. Harrer este un spirit dornic de aventură, dornic de a încerca cele mai puternice senzații. Cucerirea muntelui Himalaya și această călătorie într-o lume exotică îl fac să uite de tot ceea ce lasă în urmă. Nu bănuiește însă că odată ajuns la capătul lumii călătoria lui abia va începe…

Harrer cade în mâinile forțelor aliate; dar împreună cu Peter Aufschnaiter reușește să scape și să ajungă în orașul sfânt Lhasa; din Tibet. Cei doi sunt singurii străini acceptați în acest spațiu sacru. Mai mult; Harrer are privilegiul să-l cunoască pe adolescentul Dalai Lama; care este pasionat de cultura occidentală. Prietenia care se leagă între ei îl face pe Harrer să trăiască o aventură spirituală mai incitantă chiar decât cucerirea Himalayei.

Cei șapte ani pe care-i petrece în vecinătatea liderului tibetan; dar și revelarea profunzimilor spiritualității budiste îi vor schimbă viată pentru totdeauna. Harrer este și un martor al modului brutal în care istoria intervine asupra acestei societăți pașnice; China reprezentând o amenințare continuă asupra modului tradițional de viață al tibetanilor.