Săptămâna nunții – The Week Of (2018) Online Subtitrat


Regia: Robert Smigel
Actori: Adam Sandler, Steve Buscemi, Chris Rock
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Săptămâna nunții – The Week Of (2018)

Doi tați cu vederi opuse despre nunta copiilor lor încearcă să facă față situației în săptămâna haotică dinaintea marelui eveniment.

Săptămâna nunții online subtitrat; al patrulea film din contractul lui Adam Sandler cu cei de la Netflix; spune povestea unui tată de clasă mijlocie foarte devotat; hotărât să plătească pentru nunta fiicei sale; în ciuda faptului că tatăl mirelui (Chris Rock); este mult mai bogat. O serie de calamități îi obligă pe tați și pe familiile lor; să se unească și să suporte cea mai lungă săptămână din viața lor. Ca parte a acordului dintre Netflix şi Adam Sandler; cel mai recent film de comedie a casei de producţie a lui Adam Sandler; este şi acest film întitulat The Week Of.

Filmul The Week Of online subtitrat arată destul de ieftin și poate că este o alegere conștientă a regizorului şi co-scriitorului Robert Smigel; doar pentru a sublinia abordarea personajului lui Sandler la această nuntă. Și totuși; filmul nu arată a avea lipsă de amuzament sau glume deocheate. Este remarcabil faptul că Adam Sandler ne oferă o interpretare lejeră fără a fi stresat dacă filmul va avea succes sau nu. Iar împreună cu Chris Rock; prietenul său de viaţă; cei doi par să fie scoşi chiar din adevărata viaţă; asta dacă Adam Sandler; ar sărăci peste noapte.