Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Samson (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Bruce Macdonald, Gabriel Sabloff
Actori: Jackson Rathbone, Billy Zane, Taylor James
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Samson

Filmul Samson spune povestea unui izraelit înzestrat cu o putere deosebită, care trebuie să răspundă ordinului dat de Dumnezeu. Ce reprezintă singurul mod în care își poate conduce oamenii spre o viață mai bună, în care nu mai sunt sclavi. După ce ambiția sa de tânăr se sfârșește într-o căsnicie tragică, setea lui de răzbunare. Si nesăbuința îi provoacă un conflict cu armata filistină. Mai mult decât atât, fratele său pregătește o răscoală a tribului. Insă ceea ce îl salvează pe el e relația cu o femeie filistină și predarea sa finală. Atât în fața armatei, cât și a lui Dumnezeu, care transformă condamnarea într-o reușită pe toate planurile.

Aparind pe ecranul de argint pe 16 februarie, filme online 2018 Samson il va prezenta pe Billy Zane, castigatorul Globului de Aur. Rutger Hauer, Jackson Rathbone, Lindsay Wagner, Caitlin Leahy si Taylor James ca.

Filme online 2018 Samson se bazează pe epoca puternică, biblică a unui campion ales de Dumnezeu pentru a elibera Israelul, puterea lui supranaturală și deciziile sale impulsive îl fac să se oprească rapid împotriva imperiului opresiv al filistenilor, după ce a fost trădat de un prinț rău și de o frumoasă temptură, el este capturat și orbit de vrăjmașii săi. El îl cheamă pe Dumnezeu încă o dată pentru puterea supranaturală și transformă închisoarea și orbirea în victoria finală “, se arată în sinoptică, potrivit unei declarații împărtășite de The Christian Post.