Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Samantha (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Felipe Braga
Actori: Emanuelle Araújo, Cauã Gonçalves, Sabrina Nonata
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Samantha (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07


Review Samantha (2018)

Un copil faimos din anii ’80 pe nume Samantha, se agață de marginea celebrității cu scheme hilare, pentru a se lansa înapoi în stardom.

Netflix Original Samantha este o comedie care nu reușește să elaboreze glume bune sau personaje convingătoare prin cele șapte episoade. Ea incepe cu starul adult care nu poate fi citit, iar in timp ce sezonul progreseaza, o vedem implicata in scheme din ce in ce mai elaborate pentru a incerca sa relanseze succesul trecut.

Aceasta idee formează esența spectacolului, și în timp ce ea sta singura este o premisă destul de simpla. Ea este un personaj antipatic. Astfel face dificil să conjure orice empatie pentru cea mai mare de execuție a show-ului.

Seria Netflix demonstrează oportunismul necesar, care strangulează astăzi visătorii în L.A. Fostul ei soț se îndepărtează de succesul său anterior în moduri înșelătoare, în timp ce Samantha încearcă să predice acelorași oameni ușor de influențat.

Ea pierde majoritatea episoadelor sa aiba grijă de fiecare ocazie care se produce, încercând să se transforme în eșaloanele superioare ale societății.

Momentele oportuniste relevă comedia, deoarece dialogul nu face suficient pentru a se distra din cauza lipsei de asertivitate. O oportunitate, în special, se prezinta atunci când ea folosește problemele feminismului pentru a convinge o actriță de frunte să stea în picioare pentru un anunț de bere, arătând cât de departe vrea să meargă incat să prezinte comportamentul manipulator disperat.