Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Saga Amurg Luna Noua – The Twilight Saga New Moon (2009) Online Subtitrat


Regia: Chris Weitz
Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Anul: 2009
Gen: Aventura, Drama, Fantezie
Durata: 130 minute
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Saga Amurg Luna Noua – The Twilight Saga New Moon

În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii:Amurg, idila dintre vampir și o muritoare prinde un nou contur. Atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adâncește în secretele lumii supranaturale. Din care își dorește atât de mult să facă parte – numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.

După petrecerea de majorat a Bellei; Edward Cullen (Robert Pattinson) și familia sa părăsesc orașul Forks. In dorința de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor.

Deprimată și însingurată. Ea parcurge cu greu ultimul an de liceu și descoperă că; de fiecare dată când își riscă viața. Imaginea lui Edward îi apare în minte. Dorința arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie; Jacob (Taylor Lauthner); Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii; iar inima ei înghețată pare să se deschidă relației cu Jacob – membru al misteriosului clan Quileute care are propriile secrete periculoase.

Dincolo de granițele timpului și ale lumii pe care o cunoaștem; Bella și Edward sunt capabili să își sacrifice viața pentru a-și salva povestea de iubire. Un rol decisiv îl vor avea ființele supreme din clanul Volturi; cei care împart legea printre vampiri; conducătorii nemiloși care nu se dau în lături de la nimic pentru a menține secretă existența vampirilor.