Saga Amurg Eclipsa – The Twilight Saga Eclipse (2010) Online Subtitrat


Regia: David Slade
Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Drama, Aventura
Durata: 124 minute
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Saga Amurg Eclipsa – The Twilight Saga Eclipse

În Saga Amurg: Eclipsa, cel de-al treilea film al seriei, răul care a pândit din umbră până acum își arată colții. Orașul Seattle este devastat de o serie de crime sângeroase și dispariții misterioase. Creând o armată dintr-o rasă nouă de vampiri însetați de sânge, malefica Victoria s-a întors pentru a se razbuna. Iar Bella, ținta principală, este acum în pericol de moarte. Uniți de acest secret înfricoșător, Edward și Jacob trebuie să încerce să uite rivalitatea dintre ei și să se alieze pentru a o apăra.

În timp ce luptă pentru a supraviețui, Bella este nevoită să aleagă între cei doi. Conflictul care mocnește de mii de ani între vampiri și varcolaci se poate transforma acum într-un adevarăt razboi, declanșat de decizia unei simple muritoare. Dar Bella mai are o alegere de făcut, una care va schimba viețile tuturor.

Chiar daca imi este foarte foarte greu sa o recunosc, vazand celelalte filme din serie si fiind total dezamagit de ele, eclipse chiar merita vazut. si asta nu doar de cei care au citit cartie. poate nu e o opera de arta, poate nu e un film care se doreste a fii revazut (nu vorbesc de impatimitii genului), poate jocul actorilor nu e credibil, dar pentru o seara cu prietena la mall, in care probabil nu vei fii foarte atent, chiar e ok, pentru ca ofera scene amuzante (cel putin poti rade de jocul actorilor), efecte speciale atractive si un sountrack care depaseste calitatea propriu-zisa a filmului.