Să nu mori azi – Die Another Day (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Lee Tamahori
Actori: John Cleese, Colin Salmon, Pierce Brosnan, Halle Berry, Rosamund Pike, Judi Dench, Michael Madsen
Anul: 2002
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
Durata: 133 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Să nu mori azi – Die Another Day

Din Hong Kong în Cuba și apoi la Londra, celebrul agent 007, James Bond (Pierce Brosnan), strabate pamantul în lung si-n lat in scopul de a demasca un tradator și de a împiedica un razboi de proporții catastrofale. Pe drum, face cunoștința cu doua femei care vor juca un rol crucial în aventura sa: Jinx (Halle Berry) și Miranda Frost (Rosamund Pike).

Mergand pe urmele distrugatorului și megalomanului Gustav Graves (Toby Stephens) și a ajutorului sau Zao (Rick Yune), Bond ajunge în Islanda, în palatul de gheață care-i servește drept cartier general și ascunzătoare lui Graves. Aici, Bond are ocazia să experimenteze pentru prima oară forța unei noi arme, realizată după ultimele progrese ale științei și tehnologiei.

În cele din urmă; se ajunge la o confruntare explozivă înapoi în Coreea; acolo unde începuse totul. Secvența de urmărire cu vehicule Hovercraft; pe un câmp minat din zona demilitarizată dintre Coreea de Nord și cea de Sud; este doar una dintre numeroasele și spectaculoasele scene de acțiune din film.

Un alt film reusit Să nu mori azi – Die Another Day; caruia nu prea ai ce sa ii reprosezi. Pierce Brosnan arata din nou ca este unul dintre cei mai buni agenti 007. Reusind sa intre in pielea personajului principal atat de bine . De asemenea ; a avut langa el o actrita extraordinara ; Halle Berry ; cu care a facut o echipa atat de buna. In afara de acestia ; m-a surprins prezenta Madonnei ; una mai mult pentru imagine ; pentru ca rolul ei nu a fost unul crucial. Filmul acesta reprezinta de asemenea si ultimul in care Pierce Brosnan il intruchipeaza pe faimosul agent secret.