Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Tragica poveste de dragoste S-a nascut o stea – A Star Is Born online subtitrat este centrata in jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley). Care o intalneste pe tanara aspiranta Ally (Lady Gaga) si se indragosteste pe loc de ea. Desi nu mai spera sa devina cantareata vreodata, Ally cucereste publicul imediat; dupa ce Jack o convinge sa urce pe scena, la unul dintre concertele lui. Pe masura ce cariera lui Ally ia amploare in filmul S-a nascut o stea online subtitrat, povestea lor de dragoste se deterioreaza. Iar Jack se simte tot mai singur in interminabila lui lupta cu demonii interiori.

Povestea A Star Is Born online subtitrat este centrata in jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley, care semneaza si regia) care o intalneste pe tanara aspiranta Ally (Lady Gaga) si se indragosteste pe loc de ea. Desi nu mai crede ca devine cantareata vreodata, Ally cucereste publicul imediat, dupa ce Jack o convinge sa urce pe scena, la unul dintre concertele lui. Pe masura ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deterioreaza, iar Jack se simte tot mai singur in interminabila lui lupta cu demonii interiori.

Superstarul Lady Gaga, aflata la primul ei rol principal major, face echipa buna cu colegul ei de platou, Bradley Cooper, nominalizat la Oscar, scrie presa de la festival. Impreuna, cei doi sunt o echipa castigatoare, cel putin din perspectiva criticilor.


Regia: Bradley Cooper
Actori: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 8.0


A Star Is Born (2018) Online Subtitrat