Running Wild (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Ranarivelo
Actori: Sharon Stone, Tommy Flanagan, Christina Moore
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Running Wild

Dupa moartea sotului sau, Stella Davis din filmul Running Wild online subtitrat incearca cu disperare sa salveze ferma familiei. Accepta sa fie ajutata de un grup de detinuti. Stella este convinsa de faptul ca nu este un remediu mai bun pentru nefericire decat ajutarea unei alte fiinte umane. Stella incearca sa domesticeasca un grup de cai salbatici care au obiceiul sa rataceasca pe proprietatea sa. Este nevoita sa lupte impotriva prejudecatilor, lacomiei, vanitatii si birocratiei insa este decisa sa nu se dea batuta. Avocata Meredith este cea care ii va pune bete in roate.

Foarte plăcut, dar nu va câștiga niciun premiu.

Aceasta este o aventură amuzantă. Caracterul lui Sharon Stone ar putea fi o alegorie pentru Hillary Clinton; agățându-se de cauze greșite, care fac mai mult rău decât bine; probabil că miliardarul are prea mulți bani.

Distribuția a fost în general necunoscută, în special caii, și nu a existat nici o dezamăgire. Conducătorii (necunoscuți) au fost splendide. La fel ca și Sharon Stone, al cărui caracter era absurd – deși credibil prin prisma evenimentelor recente.

Am vrut să dureze 20 de minute mai mult. Minoritatea filmului a contribuit la această experiență. Nu a fost salvarea privată Ryan sau Forrest Gump.

Dacă doriți arta de vârf atunci probabil căutați în altă parte; dacă doriți o epimeră bună, atunci aceasta este o hrană destul de bună.