Rudderless (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Muzicale
Producator(i): Casey Twenter, Jeff Robison
IMDB: 7.5
Regia: William H. Macy
Actori: Billy Crudup, Anton Yelchin, Felicity Huffman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rudderless

Un tată aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale demonstrative și versuri compuse de fiul lui. Șocat de descoperire și de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, Sam, tatăl, decide să fondeze o formație în speranța că va atinge catarsisul.

Sam (Billy Crudup) este un executant de publicitate rapid, plin de viață, al cărui program aglomerat și o învârtire constantă a dus la dizolvarea căsătoriei sale. El are încă o relație bună cu fiul său de vârstă, Josh, dar când un incident de campus pretinde viața băiatului, Sam se descurcă cu tragedia, consumându-și locul de muncă, mașina și condo-ul său.

Înainte de câțiva ani, Sam trăiește într-o barcă de casă, și-a scos câteva ore distanță de orașul natal, pictura casei. Si băuturi de-a lungul zilelor sale într-o aprindere aparent infinită. Ciclul este întrerupt de apariția bruscă a fostului său soț (Felicity Huffman), care descarcă chitara veche a lui Josh. Si o cutie de înregistrări demo – muzica era întotdeauna “lucrul lui Josh și Sam” și. Avea nevoie de amintirile din casă înainte Ea poate să meargă mai departe.