Room 104 (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Mark Duplass, Jay Duplass
Actori: Davie-Blue, Spencer Garrett, Will Tranfo
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Room 104 SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:


Sinopsis Room 104

Este vorba despre o cameră simplă dintr-un motel american, „Room 104” („Camera 104”, n.r.). Fiecare episod, de câte o jumătate de oră, spune o altă poveste cu alte personaje. Din distribuția serialului-antologie fac parte: Hugo Armstrong, Davie-Blue, Melonie Diaz, Jay Duplass, Veronica Falcon, Adam Foster, Ellen Geer, Keir Gilchrist, Philip Baker Hall, Sarah Hay, Poorna Jagannathan, Orlando Jones, Ethan și Gavin Kent, Amy Landecker, Konstantin Lavysh, Sameerah Luqmaan-Harris, Keta Meggett, Natalie Morgan, Ross Partridge, Karan Soni, Dendrie Taylor, Tony Todd, Will Tranfo, James Van Der Beek, Mae Whitman, Nat Wolff.

Mark Duplass și Jay Duplass sunt creatorii și producătorii executivi ai seriei, alături de Xan Aranda, Ross Partridge și Sydney Fleischmann.

Titlurile de marcă cu nume de marcă nu rezistă pentru neajunsurile acestei catastrofe. Suprasolicitat, suprascris, subevaluat. Twilight Zone wannabee și ain’t-gonnabee.

În primul rând, este s-l-o-w și de necrezut. Straturi de închideri fără motiv. Câți părinți își părăsesc copilul cu un sitter fără a le introduce copilului? Nici unul. Se ascunde în baie și refuză să iasă după ce tatăl începe să-și ia locul? Da, sigur. Și apoi, inanitatea scenariului: referințe paltry la fabula uzată a “tatălui mortbe” – atunci ea stă la 3 metri distanță și spune, peste și peste “du-te la culcare”?

E IN BED! Și asta se repetă de mai multe ori … ad nauseum. Și apoi ne-a surprins, ne-a făcut o poveste despre cum mama sa atârnat – înainte de scena de luptă ridicolă între o femeie crescută și un copil de 30 de kilograme, pe care ea ar putea să o rupă în jumătate fără să încerce.