Rogue One O poveste Star Wars (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gareth Edwards
Actori: Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Felicity Jones, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Sam Claflin
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rogue One O poveste Star Wars

Jyn Erso, o mercenara a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viata ei. Cand Mon Mothma o va trimite sa fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin si fortele non-aliate, Jyn va realiza ca a intrat in ceva mult mai greu decat credea la inceputul misiunii. Filmul ne va arata o noua parte a francizei Razboiul Stelelor in acelasi univers. Dar vazut din alta perspectiva decat cea cu care ne-am obisnuit pana acum.

Mai sunt două luni până când primul dintre spin-off-urile Rogue One: A Star Wars Story va ajunge pe marile ecrane, motiv pentru care studiourile Lucasfilm au lansat, pentru a menţine apetitul fanilor, opt postere portret.

Publicate de ScreenRant, afişele prezintă noii eroi şi antagonişti ai filmului, de la Jyn Erso (Felicity Jones). La formidabilul comdandant al Imperiului Orson Krennic (ben Mendelsohn). Fiecare dintre aceste personaje poartă reflexia schiţelor Stelei Morţii, un indicator clar al faptulu că celebra şi devastatoarea armă atârnă greu în desfăşuarea acţiunii. În Rogue One un grup de eroi improbabili se unesc pentur a sustrage planurile de construcţie a Stelei Morţii. Cea mai mare ameninţare venită din partea Imperiului.

În regia lui Gareth Edwards, filmul îi mai are în distribuţie pe Diego Luna, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk şi Riz Ahmed. Lansarea filmului în România va avea loc pe 16 decembrie. Astfel, potrivit recentului episod al show-ului online Star Wars – în care o puteţi vedea şi pe Chewbacca Mom. Ultima senzaţie în mediul online – stormtrooperii în negru se numesc Death Troopers.