Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Rogue One O poveste Star Wars (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gareth Edwards
Actori: Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Felicity Jones, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Sam Claflin
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rogue One O poveste Star Wars

Jyn Erso, o mercenara a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viata ei. Cand Mon Mothma o va trimite sa fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin si fortele non-aliate, Jyn va realiza ca a intrat in ceva mult mai greu decat credea la inceputul misiunii. Filmul ne va arata o noua parte a francizei Razboiul Stelelor in acelasi univers. Dar vazut din alta perspectiva decat cea cu care ne-am obisnuit pana acum.

Cei care sunt fanii primelor serii vor avea din nou o mare dezamagire . Sa nu creada cineva ca sunt rautacios insa aceasta poveste este la fel de fada ca si cea de anul trecut ,The Force Awakens…Scenariul este foarte slab la fel ca si prestatia asa zisilor eroi. Aceste doua episoade realizate sub franciza sunt ca si produsele chinezesti de 3,8 lei, adica de unica folosinta.Sunt realizate sa scoata profit si atat.

Te distrezi ca la montagne russe din AFI Palace Cotroceni, cu ochelarii 3 D . Cei care vor sa se dea in simulator de zbor nu trebuie sa rateze aceasta productie. Misterul, dialogurile cu substrat, si pana la urma filosofia Star Wars ,lipsesc cu desavarsire.