Rodin (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jacques Doillon
Actori: Vincent Lindon, Izïa Higelin, Séverine Caneele
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Rodin

Pentru a marca centenarul morții sale, Muzeul și Réunion des musées nationaux Grand Palais se alătură forțelor pentru a sărbători Auguste (1840-1917). Expoziția dezvăluie universul creativ al lui , relația sa cu publicul său și modul în care sculptorii i-au însușit stilul. Cu mai mult de 200 de lucrări ale lui, sculpturile și desenele lui Bourdelle, Brancusi, Picasso, Matisse, Giacometti, Beuys, Baselitz și Gormley au adus lumină nouă acestui gigantic sculptură.

Vincent Lindon, care a câștigat meritul premiul “Cel mai bun actor” aici cu “Măsura unui bărbat acum doi ani”. Este acum prezentat aici ca sculptor de epocă. Ne întâlnim în 1880, în vârstă de 40 de ani și la înălțimea faimei sale. Pregătindu-și lucrarea pentru porțile iadului, inspirată de Dante. Studenta și amanta sa Camille Claudel (Izia Higelin) este o sursă de inspirație. Insă își caută deja independența. O forță sexy a naturii care contrastează cu docilitatea bovină a lui Rodin, care petrece o mare parte din filmul care clipește la ea ca pe cineva care tocmai a fost lovit pe cap de un ciocan.

Ca și cu mult mai bine domnul Turner, o atenție deosebită este acordată muncii reale. Și totuși, în ciuda faptului că îl vedem pe Rodin să sculpte frecvent. Acesta este de multe ori din direcția greșită. Părți foarte brodate și în picioare în spate. Nu există nici un fel de scuipătoare și huffing și puffing care au făcut Timothy Spall o astfel de prezență convingătoare în filmul lui Mike Leigh. Filmul este împărțit într-o serie de capitole definite de comisii diferite. Un bust al lui Victor Hugo duce la un bust de Balzac. Mulți artisti contemporani și scriitori contemporani conduc la un dialog aproape hilar de “Ah Cezanne bun să te văd, Zola face loc pe canapea”.


Trailer Rodin