Rocky 3 (1982) Film Online Subtitrat


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Talia Shire, Sylvester Stallone, Mr. T, Carl Weathers, Burt Young
An: 1982
Gen: Drama, Sport
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rocky 3

Al treilea film din celebra serie Rocky, partea a III-a continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut. O vedetă a ringului aflată mereu în lumina reflectoarelor. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei. Figura sa apărând pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport din întreaga Americă. Mai mult decât atât, primăria orașului său a ridicat o statuie în onoarea sa. La inaugurarea căreia campionul participă și își anunță retragerea din viața sportivă.

În mijlocul discursului său este întrerupt însă de Clubber Lang, un boxer de temut care îl provoacă pe Rocky la lupta pentru titlul de campion absolut. Rocky acceptă provocarea convins fiind că îl va face arșice pe rivalul său. Cu toate acestea, Rocky este înfrânt în mod rușinos de Clubber în numai două reprize. Cu orgoliul rănit, Rocky îi cere sfatul lui Apollo, prietenul și fostul său rival care îl ajută pe eroul căzut să intre din nou în formă și să îi ceară revanșa lui Clubber. Meciul are loc. Ghiciți cine învinge!

După câştigarea meciului cu Apollo, Rocky Balboa îşi apără cu succes titlul de campion mondial în lupte cu competitori mai modeşti, dar este învins prin KO de către Clubber Lang, un pugilist puternic şi foarte furios. Afectat de înfrângere şi de moartea bătrânului său antrenor, Rocky acceptă să fie antrenat de Apollo pentru a-şi lua revanşa în faţa noului campion.

“Rocky III” continuă cu succes seria, evidenţiind eforturile depuse de campion pentru a-şi recâştiga ambiţia care-l stăpânea în primele două filme. Meciurile câştigate cu uşurinţă îi creaseră falsa iluzie că este invincibil, determinându-l să renunţe la antrenamentele dure şi pierzându-şi motivaţia de a demonstra că este cel mai bun.