RoboCop 3 (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Fred Dekker
Actori: Nancy Allen, Robert John Burke, Mario Machado
An: 1993
Gen: Actiune, Crima, SF
IMDB: 4.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis RoboCop 3

In aceasta a doua continuare a celebrului film Robocop, umanoidul mecanic se opune planurilor diabolice ale creatorilor sai care au devenit corupti si incearca acum sa controleze intregul oras Detroit, scotandu-i pe oamenii simplii din casele lor si aruncandu-i in strada.

Impreuna cu o corporatie japoneza condusa de diabolicul milionar Kanemitsu, acestia intentioneaza sa creeze Delta City. Unde o clica de bogati incep sa subjuge prin tehnologie si teroare cetatenii orasului. In curand ei ajung sa monopolizeze toate resursele metropolei, imbogatindu-se pe zi ce trece.

Această continuare extrem de dezamăgitoare constată că eroul nostru se opune legii și ordinului. Alăturându-se unui grup de down-and-outers care își pierd cartierul din cauza intereselor corporatiste rele. De-a lungul drumului, Robo prăbușește mașinile, luptă cu ninja robotului și zboară prin aer ca un Superman de șase tone. Din păcate, niciuna dintre acestea nu poate salva ROBOCOP 3, un film în care se pare că efortul real foarte mic a trecut.

Când vizionați ROBOCOP 3, nu vă puteți gândi decât că producătorii se așteptau cu greu că binecunoscuta marcă Robocop se va vinde pur și simplu de această dată. Înrăutățind lucrurile, ei au încercat să se îndepărteze de un stil de acțiune și de science-fiction mai mult pentru adulți. Si să livreze ceva ce s-ar putea viziona cu copii mai mari. Vreau să spun, ninja robot ??? Ce este asta, Power Rangers Mighty Morphin? Acest lucru chiar încearcă să difuzeze un mesaj care se potrivește cel mai bine. Dar întregul efort este atât de muddled și ridicol încât nu reușește (și nici nu ar trebui să încerce un film ca acesta).


Trailer RoboCop 3