RoboCop 2 (1990) Film Online Subtitrat


Regia: Irvin Kershner
Actori: Peter Weller, Belinda Bauer, John Glover
An: 1990
Gen: Actiune, Crima, SF
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis RoboCop 2

Un nou drog se raspandeste cu repeziciune in orasul crimei – Detroit, provocand un lant de asasinate. Proportiile inimaginabile ale violentelor ii determina pe creatorii primului Robocop sa se intoarca in laborator pentru a crea o versiune superioara a acestuia: Robocop 2 – mult mai puternic decat predecesorul sau si, ca urmare, potrivit sa rezolve situatia care pare sa scape de sub control. Din nefericire, ceva nu iese cum a fost planuit iar Robocop o ia razna. Robocop original va trebui acum sa se bata nu numai cu raul care a coborat in strazile Detroitului ci si cu fratele sau cuprins de nebunie

Sunt uimit de cât de rău acest film a fost distrus de-a lungul anilor. Continuarea unuia dintre cele mai bune filme SF, vreodată, a fost ucis de critici și de fani. Nu înțeleg de ce.

În multe privințe, Robocop 2 este mai bun decât predecesorul său. De exemplu, multe subplote. Avem subplotul care implică reîncărcarea lui Robocop, subplotul lui Robocop 2 însuși, subplotul dacă Robocop este sau nu om sau mașină, subplotul lui nuci / Cain și al bătăușilor lui și subplotul puterii și corupției globale.

Amestecul de satiră întunecată și violența grafică sunt din nou prezentate în Robocop 2 și într-un mod grandios. Avem o mulțime de glume și o mulțime de gore, amestecate împreună fără cusur. Toate spectacolele sunt bune. Peter Weller face încă o dată o slujbă extraordinară ca Murphy, iar Tom Noonan își face personajul Cain un psihopat tridimensional.

Scorul este mult diferit de scorul originalului. În loc de tema dramatică / tristă din Robocop, obținem o temă mult mai eroică / dinamică din Robocop 2 și funcționează destul de bine cu filmul.


Trailer RoboCop 2