RoboCop (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Verhoeven
Actori: Peter Weller, Nancy Allen, Dan O’Herlihy
An: 1987
Gen: Actiune, Crima, SF
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis RoboCop

Detroit – undeva în viitor – este teatrul crimei și anarhiei și este condus de o corporație mamut. Compania a dezvoltat un uriaș robot de luptă care, din păcate, a scăpat de sub control. Compania vede o oportunitate în a modifica robotul în momentul în care un polițist este omorât – Alex Murphy. Corpul lui Murphy va fi reconstruit și montat în oțel și primește numele de RoboCop. Acesta va deveni foarte eficient în lupta împotriva gangsterilor și va fi următoarea țintă pentru capul acestora, Boddicker, autorul moral al uciderii lui Murphy.

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.

Este o rușine că acest film este, de obicei, înnebunit prin împingerea lui în categoria “acțiune”. Sigur, există multe secvențe legendare de acțiune care trebuie găsite, dar RoboCop este mult mai mult decât atât.

Data viitoare când îl urmăriți, încercați să vă mișcați focul de la cyborgs, explozii și gore spre scris. Din tema principală de a critica societatea bazată pe monedă modernă (un subiect încă relevant astăzi și cel mai probabil va fi și în viitor), până la cele mai mici fragmente de dialog, scrisul nu este altceva decât remarcabil. RoboCop este pur și simplu cel mai inteligent film de “acțiune” care iese din Hollywood, vreodată.


Trailer RoboCop