Rise of the Footsoldier 3 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Zackary Adler
Actori: Craig Fairbrass, Terry Stone, Roland Manookian
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.6


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Rise of the Footsoldier 3

Notorietatul gangster, Pat Tate, se ridică prin rândurile lumii interlope penale a lui Essex. Un prequel la franciza “Rise of the Footsoldier”.

Există foarte puține superlative pe care le puteți folosi pentru interpretarea lui Craig Fairbrass de Pat Tate. Este o rușine imensă că acest personaj nu poate avea mai multe excursii cu Fairbrass la cârma. ROTF3 este o completare fantastică a francizei și ca un mare fan al acestor filme, cu siguranță speram sa primim ceva mai mult. Am fost foarte putin dezamagit de faptul ca Ricci Harnett nu a facut o surpriza in rolul lui Carlton Leach. Dar cu atat mai putin acest film la fel de bun ca ma asteptam sa fie.

Așa cum am spus dacă sunteți un fan al acestor filme, atunci vă veți bucura de acest prequel. Si după aceea fără îndoială aceleași cu mine pe care doriți să continuați povestea cu primul film ROTF. Performanță teribilă și muncă de la toți cei implicați Să sperăm că vor face mai mult această poveste trebuie să aibă mai multe de spus. După evenimentele din ROTF2 Degetele mele sunt traversate

Primul film al thriller-ului clasic de gangsteri “Rise of the Footsoldier”. Care a venit în Spania sub numele de “Hooligan”, a fost lansat în 2007. Acum, cu ocazia celei de-a zecea aniversări, sub conducerea lui Zackary Adler “Rise of the Krays”). Vine cea de-a treia tranșă a filmului, sub forma unui prequel și cu numele “Rise of the Footsoldier III: Povestea lui Pat Tate”.