Rise (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jason Katims
Actori: Josh Radnor, Marley Shelton, Auli’i Cravalho
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Rise (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Review Rise (2018)

Un departament de teatru de liceu din clasa muncitoare și studenții vin în viață sub un profesor pasionat și om de familie, a cărui dedicație la program galvanizează întregul oraș.

Deși ați putea vedea unele asemănări cu “Night Night Lights” în “Rise”; acest spectacol este complet diferit – deși ambele arată în mod ironic că au fost create de același individ.

Un grup de studenți de teatru din Rise online subtitrat; încurajați de un profesor nou la acel departament; decid să producă producții teatrale mai provocatoare … cum ar fi controversatul “Spring Awakenings”. Acest lucru este complet diferit de tariful acceptabil standard al “Grease” pe care l-au efectuat an de an.

Inutil să spun că acestea sunt întâmpinate cu mare rezistență; deoarece jocul se ocupă de aspecte precum relațiile de același sex; avortul și promiscuitatea. Chiar și mai mult; fictivul Stanton High (în Pennsylvania) trăiește și respiră fotbalul său; iar unul dintre jucătorii săi critici dorește să joace în piesele de joc; ceea ce ar lua mult timp departe de practicile sale de fotbal.