Rise (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jason Katims
Actori: Josh Radnor, Marley Shelton, Auli’i Cravalho
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Rise (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Rise (2018)

Un departament de teatru de liceu din clasa muncitoare și studenții prind viață sub un profesor pasionat și familist, al cărui dedicație la program galvanizează întregul oraș.

Inspirat din cartea Drama High de Michael Sokolove, Rise povestește despre un departament de teatru de liceu transformat de profesorul Lou Mazzuchelli (Josh Radnor). Obiectivul lui Lou pentru program este de a-i împinge pe elevi să dea frau liber creativitatii și să se exprime liber. În timp ce elevii se adaptează lui Lou și metodelor sale neconvenționale; el începe să se loveasca de oponenta oamenilor din oraș – și anume părinții. Povestea lui Rise constă în eforturile lui Lou de a face să strălucească programul de teatru și să revoluționeze departamentul de artă in ciuda reacțiilor. Seria se bazează pe evenimentele din viata reala a liceului Harry S. Truman din Bucks, Pennsylvania.

Pe măsură ce il vedeam pe Rise, m-am simțit ciudat de intrigat, observandu-l pe Josh Radnor ca un profesor serios, ca sursa de inspiratie, când mulți dintre noi îl pot vedea decat ca Ted Mosby – rolul său iconic în modul în How I Met Your Mother. Cu toate acestea, Radnor strălucește cu adevărat in serial, în timp ce abordează un personaj care încearcă singur să construiască o producție de la bază. Acest rol este de 180 de zile din HIMYM și îl aplaud pentru alegerea acestui personaj care-i evidențiază talentul de actor.

PortalulTauTV.com
Rise (2018) Online Subtitrat in Romana
Rise (2018)
Editor's Rating:
3