Rick and Morty (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Dan Harmon, Justin Roiland
Actori: Spencer Grammer, Sarah Chalke, Justin Roiland, Chris Parnell
An: 2013
Gen: Seriale Online, Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 9.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Rick and Morty SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

s03e10


Sinopsis Rick and Morty

Acesta este un spectacol extrem de solid. Este * întuneric *, dar cu siguranță există momente care abordează limitele oricărui tip de format de televiziune.

Sfarsitul “Rick Potion # 9” este uimitor. De asemenea, la sfârșitul anului “M. Night Shaym Aliens”.

Puterea spectacolului este modul în care ar putea fi amoralul Rick; Dar există un atașament puternic față de ipoteza “multor universuri” în cadrul emisiunii. Filozofii au dezbătut mult timp implicațiile morale ale “multor universuri” (în timp ce își dau seama că este un pic sophomoric și nerdy); Rick and Morty online subtitrat se ocupă de acest lucru ca stocul său în comerț. Morty este avatarul nostru și lucrează extrem de bine în această calitate.

Dyadul esențial din centru – caracterele de titlu – interacționează puțin cu cele mai multe personaje periferice, care au fost utilizate în principal în parcelele B. Acest lucru se schimbă, desigur, și cu acest fel de spectacole se vor amesteca întotdeauna acest lucru pentru câstigul de complot. Există un set suficient de bogat pentru a oferi spațiu suficient. Interacțiunea dintre Rick și Morty ridică un pic din trădile clasice de propagandă fără a fi chiar propagandist; Un heck de truc. Trebuie să fie greu să calibrați acest lucru.

Întreaga emisiune este plină de nuggeturi și nici nu predică, nici nu dăinuie să-i condescuiască publicului. Stimularea este întotdeauna uniformă și se simte bine. Scriitorii știu unde să împingă și unde să nu.