Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Reverie (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Mickey Fisher
Actori: Sarah Shahi, Dennis Haysbert, Kathryn Morris, Sendhil Ramamurthy, Jessica Lu
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, SF, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Reverie (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Reverie (2018)

Acest nou thriller Reverie online subtitrat, bazat pe Mara îl urmează pe Mara Kint, fost negociator de ostateci și expert în comportamentul uman, care a devenit profesor de colegiu după ce a fost confruntat cu o tragedie personală inimaginabilă. Dar când a adus-o pentru a salva oamenii obișnuiți care s-au pierdut într-un program extrem de avansat de realitate virtuală în care puteți să vă trăiți literalmente visele, ea constată că, salvând pe alții, poate că a descoperit o modalitate de a se salva.

Premiera serialului Reverie online subtitrat o are pe Sarah Shahi ca Mara Kint. Un fost negociator de ostateci, acum predă abilități interpersonale studenților care au crescut atât de scufundați în ecrane încât nu au avut niciodată un motiv să-i învețe.

Destul de devreme în “Apertus”, ea este recrutată de compania din spatele firmei ca negociator de altă natură – una care se aventurează în realitatea virtuală sălbatica ale celor care au abandonat cuvântul real și îi convinge să se întoarcă la realitate.

Despre Sarah Shahi din Reverie

Aahoo Jahansouz “Sarah” Shahi nascuta la 10 ianuarie 1980 este o actriță americană.Tatal ei este iranian si mama mexicana. Dupa tata este descendenta a lui Fath Ali Shah Qajar, sah al Iranului la inceputul secolului 19. La dorinta tatalui a crescut invatand persana (farsi) pe care o vorbeste la fel de bine ca si engleza.Fosta majoreta NFL, Shahi a fost numita nr. 90, in revista “Hot 100 din 2005″iar apoi nr.66 in 2006. Ea este, probabil, cel mai bine cunoscuta pentru rolul dinThe L Word, in care o interpreteaza pe Carmen de la Pica Morales și în Life ca detectivul Dani Reese. Ea a locuit cu mama ei dupa ce parintii au divortat. Are o centura maro la karate.