Revanşa – Revenge (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Coralie Fargeat
Actori: Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, Vincent Colombe
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Revanşa – Revenge (2017)

Trei bărbaţi căsătoriţi merg împreună la partida anuală de vânătoare dintr-un canion, în mijlocul deşertului. Unul dintre ei are ideea de a veni însoţit de tânăra şi atrăgătoarea sa amantă, care stârneşte imediat interesul celorlalţi doi…

Situaţia scapă de sub control… Abandonată în deşert, tânăra muribundă revine la viaţă, iar vânătorii se transformă în pradă.

Atitudinea narativă a regizoarei nu e deloc detaşată. Camera este intruzivă, reluând încălcarea spaţiului personal al protagonistei, aşa cum o fac bărbaţii din film iar morala producției are conotații feministe. Revenge e conceput şi filmat într-o cheie estetică surprinzătoare, conturând categoric decizia regizoarei de a face un film „cu stil”. Compoziţiile plastice atent lucrate, prelucrările de imagine şi comentariul muzical sunt atuurile filmului Revanşa online subtitrat.

În pofida unui plot schematic, dar cu o miză bine conturată, filmul Revenge online subtitrat este o reușită. Regizoarea e capabilă să susţină în prima parte a filmului tensiune erotică apoi continuă cu un suspense autentic. Brutalitatea manifestată față de sexul frumos e declanșatorul acțiunii.

Jen (Matilda Lutz din Rings) din filmul Revanşa – Revenge are parte de o ieșire romantică împreună cu iubitul ei bogat, la o casă luxoasă dintr-o zonă deşertică izolată, ieșire întreruptă brusc atunci când prietenii lui apar înarmaţi până în dinţi pentru o partidă de vânătoare. Tensiunea sexuală escaladează până în punctul în care ajunge la maxim, terminându-se cu un gest șocant în urma căruia Jen ar fi trebuit să moară. Însă, din nefericire pentru agresorii ei, ea supraviețuiește și se întoarce cu o intenție macabră: răzbunarea.