Reteaua terorii – Homeland (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Alex Gansa, Howard Gordon
Actori: Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin
Anul: 2011-2016
Gen: Seriale, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Reteaua terorii – Homeland SEZONUL 7 Online Subtitrat:


S07E01:

S07E02:

S07E03:

S07E04:

S07E05:

S07E06:

S07E07:

S07E08:

S07E09:

S07E10:

S07E11:

S07E12:


Sinopsis Homeland

Reteaua terorii online subtitrat este un serial creat pentru televiziunea americană de Howard Gordon și Alex Gansa care se bazează pe serialul israelian Hatufim realizat de Gideon Raff. Personajul principal este Carrie Mathison (Claire Danes) un agent CIA care a ajuns să creadă că un pușcaș marin ce a fost ținut captiv de Al-Qaeda ca prizonier de război a fost întors de către dușman împotriva Statelor Unite, iar acum reprezintă o amenințare.

După două sezoane în care acțiunea din serial ne-a purtat prin Afganistan, Pakistan și Europa; serialul Homeland online subtitrat revine pe pământ american în cel de-al șaselea sezon. David Nevins, CEO al postului Showtime; a mărturisit pentru presa de peste Ocean că noul sezon va fi filmat în orașul New York și în jurul acestuia.

,,Cred că Alex ( Alex Gansa, producătorul executiv al serialului – n.r.) a dorit o nouă poveste americană; după ce a filmat două sezoane în străinătate. De asemenea, cred că actorii vor fi fericiți să se întoarcă în SUA“, a spus acesta.

În ceea ce privește viitorul seriei, Nevins a spus că nu au fost luate decizii cu privire la un eventual sezon șapte. Dar a mărturisit că a purtat conversații ,,vagi“ cu echipa de creație despre momentul în care show-ul se va termina. ,,Nu am răspunsuri clare, încă. E inutil să spun că decizia le va aparție“; a mai afirmat oficialul Showtime, care nu a putut oferi însă informații despre data la care va debuta sezonul șase.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Homeland (2011)
Nota film
51star1star1star1star1star