Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Resurrect (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Floyd
Actori: Merle Dandridge, Dileep Rao, John de Lancie
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Review Resurrect (2018)

Un regizor de film împinge în mod ascuțit o actriță speriată la punctul ei fizic și psihic de rupere pentru a obține cea mai bună performanță a carierei sale în acest scurt neo-noir.

Majoritatea oamenilor vor fi acum conștienți de proiectul Schenker Fest, care a parcurs o vizită îndelungată în ultimele 18 luni. Premisa era să-și reunească foștii colegi de bandă MSG și să adune cei trei vocaliști care au înfruntat formația în anii ’80. Datele live s-au soldat cu o furtună cu emisiunile și aparițiile festivalurilor din întreaga lume. Am prins trupa live in Manchester la sfarsitul anului trecut si auzul vechilor clasici MSG cu vocalistii originali a fost o modalitate foarte buna de a petrece cateva ore.

Ca urmare a acestor date; a fost luată decizia de a intra în studio cu unitatea reformată care a inclus Chris Glen pe bas; Ted McKenna pe tobe; Steve Mann pe chitare / tastaturi alături de Gary Barden; Graham Bonnet și Robin McAuley pe vocal. Schenker a elaborat; de asemenea; în Doogie White; vocalist cu proiectul Temple Of Rock; pentru a ne da patru vocaliști pentru prețul unuia; ce ar putea merge prost?