Reset (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Hong-Seung Yoon
Actori: Mi Yang, Wallace Huo, Shih-Chieh King
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, SF
IMDB: 5.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Reset

Când fiul ei este răpit, inventatorul unei mașini de timp se alătură mai multor versiuni ale viitorului ei pentru a-l salva.

Acest film Reset online subtitrat este în esență despre călătoria în timp, despre modul în care un cercetător încearcă să-și salveze copilul din diferite circumstanțe, călătorind înapoi în intervalul de timp permis.

Acest lucru pare cunoscut, totuși, un lucru de remarcat este cum au existat câteva scenarii aparent aleatoare la începutul filmului; care ar rămâne inexplicabile până la sfârșitul filmului. Astfel, va fi cam misterioasă și confuză aici și acolo.

Ceea ce mi se pare că acest film lipsește este modul în care prezintă scenariile. Au existat cateva scene care au fost atat de incredibil de imposibil sau de neglijent, incat mi se pare foarte greu ca acest lucru este acordat adultilor. Astfel, linia de poveste devine plictisitoare și previzibilă, și mi-am pierdut interesul la jumătatea emisiunii. Cu toate acestea, au existat și câteva răsturnări neașteptate care au făcut ca linia de complot să fie interesantă.

În concluzie, acesta este un film pe care ar trebui să-l luați cu o sare de sare atunci când urmăriți pentru că; chiar și pentru un film sci-fi, nu pare foarte realist. Urmăriți acțiunea, nu logica.