Replace (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Norbert Keil
Actori: Rebecca Forsythe, Lucie Aron, Barbara Crampton
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Replace

Înlocuirea a fost pe lista mea de ceasuri de când a apărut posterul oficial, ceea ce ma motivat să urmăresc filmul a fost genul de groază corporală și potențialul acestui film. Nu știam aproape nimic despre acest film, altul decât IMDb bio și recenziile mixte. Recent am găsit filmul pe DVD în HMV fără un etichetă de preț. Când m-am așezat și am urmărit filmul, am fost imediat uimit de introducere, totuși m-am trezit rapid, anticipând un dezastru după introducere.

Executarea lui Replace este foarte amator și bombastic, în special alegerile muzicale, editarea sunetului și editare. Muzica a fost destul de hiperbolizată, încercând să fie cea mai dificilă provocare a oricărei emoții intenționate, problema fiind că dezvoltarea pentru acest film lipsește, astfel că coloana sonoră pare a fi bombastic. Editare de sunet a fost foarte derutantă, ați putea spune în mod clar când o linie a fost reprogramată, cu toate acestea vocile actorilor ar ecou la întâmplare fără nici un motiv, editarea sunetului a fost foarte inconsecventă și a devenit o distragere masivă.

Editare pentru acest film este poate cel mai rau aspect, editarea distruge stilul filmului. Acest film este complet confuzat cu privire la stilul pe care intenționează să îl ilustreze, acest lucru fiind transmis prin întrebuințarea completă a stilului muzical, inițial alegerea coloanei sonore fiind sintetică, deși mai târziu coloana sonoră devine orchestrală, având foarte multe viori și motive bombastice folosite pentru a forța emoție în jos gâtul tău. Editarea este, de asemenea, o problemă datorită tendinței sale de a fâlfâi necontrolat. Uneori nu ai nicio idee despre ce se întâmplă.