Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Renegatii – Renegades (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Jack Sholder
Actori: Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Jami Gertz
An: 1989
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Renegatii – Renegades (1989)

Trebuie sa aiba incredere unul in celalat, sau sa moara. Baietii s-au intors in oras. De data aceasta, si-au adus si armele. Un politist si un plan de actiune. Un indian in tara gangsterilor. Nimic nu-i poate opri!

Buster McHenry lucreaza ca agent sub acoperire pentru politia locala. Faptul ca cerceteaza coruptia in randul politistilor i-a adus mari necazuri. Misiunea il obliga sa incalce legea si sa participe la un jaf. Lucrurile o iau razna, doi barbati sunt impuscati, o sulita veche de origine indiana este furata si Buster este impuscat. Hank Storm, un tanar indian, este pe urmele sulitei si Buster ii vaneaza pe „tovarasii sai criminali. Amandoi sunt outsideri in felul lor, dar, acum, au aceeasi tinta.

Eu zic ca pe linga intriga politista, acest film se inscrie printre filmele care au doua trasaturi distinctive:
1. filme cu parteneri diferiti in mod fundamental – vezi Lethal Weapon
2. filme care incearca promovarea relatiilor interetnice, relatii incordate vreme de generatii – vezi Thunder Heart

iata ca Lou Diamond Phillips este de natura sa-i dea o replica fenomenala lui Kiefer Sutherland si mentionez doar scena in care KS incearca sa scape de LDP punindu-l sa se uite la motor si dind in marsarier, dar nereusind, deoarece LDS anticipase acest gest.

Pe scurt, LDS are un rol de bastinas american care este prea putin inclinat sa traiasca in conformitate cu traditiile stramosilor sai, iar KS un rol de politist nonconformist si sictirit pe lumea intreaga, care este in stare sa se ia la harta cu un alt politist fara a-si arata insigna.