Rendel (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jesse Haaja
Actori: Bianca Bradey, Sheila Shah, Alina Tomnikov
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Crima, Fantezie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Rendel (2017)

O companie cunoscută pentru producția de vaccin ar părea a fi altruistă, dar în cazul VALA, aceasta nu putea fi mai departe de adevăr. Această organizație împinge vaccinurile netestate și riscante și folosește publicul ca porci de guinea, indiferent de eventualele daune sau chiar de victime.

VALA este capabil să inunde piața cu aceste vaccinuri, deoarece acestea sunt conduse ca un sindicat al crimei organizate, folosind orice mijloace necesare pentru a asigura încasarea profiturilor. Dacă un funcționar poate fi mituit, amenințat sau ucis pe calea vaccinului piață, VALA nu va ezita să facă acest lucru.

Dar, în timp ce au reușit să absoarbă toate opozițiile la acest punct, există cineva care se va ridica și va acționa, un erou întunecat cunoscut sub numele de Rendel. Chiar și cu un set unic de abilități și un costum de fund prunc, poate un om să facă într-adevăr o diferență față de un imperiu precum VALA?

Divertisment Valoare: Rendel este primul film de super-erou din Finlanda; un film de acțiune întunecat și adesea brutal; care ar trebui să aibă un mare imbold față de fanii The Crow sau The Punisher.

Aceasta este o schimbare binevenită a ritmului de la cinematograful obișnuit de la supermarketul Marvel / DC Cookie Cutter; deoarece avem un erou care este condus pentru a elimina răul și a face acest lucru cu prejudecăți extreme. Domeniul de aplicare al legii sau un fel de cod moral eroic nu înseamnă prea mult pentru Rendel; care tocmai ar abandona o mașină pe capul unui ticălos decât să-l ducă în închisoare. La urma urmei; știe că întregul sistem este corupt; deci de ce să nu-l tăiați pe mijlocitor și să slujească ca el însuși?

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Rendel (2017)
Nota film
31star1star1stargraygray