Relentless (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Lance Tracy
Actori: Sydney Sweeney, Elpidia Carrillo, Courtenay Taylor
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Relentless (2018)

Pentru majoritatea oamenilor faptul ca o tanara femeie a fost rapita de catre ngustorii de fiinte umane nu mai este chiar o noutate, devenind ceva la ordinea zilei, insa pentru o mama aceasta veste vine ca un trasnet asupra ei deoarece se intampla ca victima sa fie chiar fiica ei! Pentru ca autoritatile sunt mult prea ocupate si indolente, ea va incerca pe cont propriu s-o gaseasca si s-o aduca inapoi teafara.

1981. Războiul civil rage în El Salvador din filmul Relentless online subtitrat; între forțele guvernamentale și gherilele susținute de americani. Refugiații fug din Los Angeles și formează gașca “Los Discípulos”. Mulți sunt deportați în El Salvador și; în cele din urmă; formează una dintre cele mai mari inele de trafic uman din America. Acesta este fundalul pentru “Relentless”; inspirat de adevăratele evenimente.

Ziua de azi. Holly Drew deține “Drew’s Brews” o coș de cafea pe coasta Oregonului. Din copilărie a călătorit împreună cu tatăl ei în ferma furnizorilor lor de cafea salvadorieni – sunt ca familia. Acum ferma are probleme financiare.

Fiica lui Holly Ally (16) are un curs pre-colegiu; petrecând vara pe fermă studiind modalitățile prin care acestea pot deveni mai eficiente din punct de vedere financiar și ecologic.

Într-o noapte; Ally din filme online 2018 Relentless este răpită violent din fermă. Holly călătorește imediat în San Salvador. Proprietarii de ferme Ricardo și Milagro îi însoțesc pe Holly să-l găsească pe “Fern”; un ex-salvadorian militar trecut care-l primește; care ajută cu răbdare.

Căutând submarinele din El Salvador; Guatemala și Mexic. Ally este vândut și expediat pe “El Trein de Muerte”; un tren de marfă pe care migranții și victimele traficului se deplasează în S.U.A.

PortalulTauTV.com
Relentless (2018) Online Subtitrat in Romana
Relentless (2018)
Editor's Rating:
3