Regele polcii – The Polka King (2017) Online Subtitrat


Regia: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky
Actori: Jack Black, Jenny Slate, Vanessa Bayer
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 5.8


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Regele polcii – The Polka King

O comedie după o poveste adevărată în care Jan Lewan, un lider de formație născut în Polonia și hotărât să dea lovitura în America, își atrage fanii într-o schemă Ponzi.

Filmul Regele polcii – The Polka King este ca un goof pe “Dream of American a la Michael Bay”, “Pain & Gain”. Dar cu schema de mici versiuni de oraș a “The Wolf of Wall Street”. Visător în acest caz este polonez immigrant / polka bandleader Jan Lewan (Jack Black), care are mândrie. Poate prea multă mândrie (nu e clar că ego) pentru a fi de succes. El are, de asemenea, un anumit naivitate, atât la modul în care funcționează guvernul, cât și la credința sa severă. Dacă poate gândi lucrurile, acestea se vor împlini.

La începutul filmului Regele polcii – The Polka King, el conduce o trupă polka care se rostogolește, care se află sub numele său, și deține un magazin într-un mall din Hazelton, PA. Care vinde diverse mărgele poloneze. Vedem, de asemenea, într-un flashback redus de desene animate. Că lucrează diverse alte locuri de muncă, spălând băi, spălând vase sau oferind pizza, indicând o agitație dulce și sinceră.

Visul lui Jan de a face mai mulți bani și de a avea un imperiu de bunuri poloneze și de polcă îi determină să dea bilete la biletele fanilor grupului polka. Considerând că este o modalitate ușoară de a face bani. El a informat în mod constant că este vorba despre o schemă ponzi, că trebuie să înceteze imediat. Si că trebuie să-și plătească investitorii. Dar când un cuplu mai mare dulce spune că vrea să investească și mai mulți bani, Jan se dă și ia banii.