Regatul de gheaţă Sărbători cu Olaf – Olaf’s Frozen Adventure (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Deters, Stevie Wermers
Actori: Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff, Idina Menzel
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Regatul de gheaţă Sărbători cu Olaf – Olaf’s Frozen Adventure

Olaf’s Frozen Adventure, noul scurt-metraj marca Disney, va putea fi vizionat în cinematografe, în deschiderea animaţiei Coco.

OLAF, omul de zăpadă din Regatul De Gheaţă, revine din nou.

Deşi continuarea mult aşteptată Regatul De Gheaţă 2, nu ajunge în cinematografe decât la sfârșitul lunii noiembrie din 2019, fanii francizei Frozen, se vor bucura să primească un film scurt despre un personaj îndrăgit de toată lumea: Olaf. Filmuleţul de 21 de minute ce are povestea plasată în universul Frozen, va ţine copii şi fanii ocupaţi în acest sezon de sărbători de iarnă.
Olaf’s Frozen Adventure, noul film de animație marca Disney şi Pixar, se va lansa în această toamnă şi mai exact pe 22 noiembrie.

Primul Trailer OLAF’S FROZEN ADVENTURE vine odată cu prima imagine a filmului, care a fost lansată de cei de la EW, care au vorbit cu John Lasseter, directorul creativ de la Walt Disney și Pixar Animation Studios, despre proiect:„Sunt încântat că filmul animat Olaf’s Frozen Adventure va ajunge să încânte fanii francizei în noiembrie. De abia aşteptăm să vedem reacţia publicului.”

Filmul durează aproximativ 20 de minute şi îl are pe Olaf în rolul principal. Simpaticul om de zăpadă este atât de încântat că vor sărbători din nou Crăciunul la palatul din Arendelle. Că nu-şi mai poate stăpâni emoţiile şi agitaţia.

Însă după ce bate clopotul din regat, care anunţă începerea sărbătorilor de iarnă, Olaf rămâne foarte dezamăgit. Toată lumea pleacă acasă, fiecare familie are câte ceva de făcut. Să coacă cozonaci, să tricoteze şosete, să meargă la colindat şi aşa mai departe. Toate familiile din Arendelle au propriile lor tradiţii, numai familia regală, nu.