Refugiu pentru viață – Safe Haven (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Lasse Hallström
Actori: Julianne Hough, Josh Duhamel, Irene Ziegler, David Lyons
An: 2013
Gen: Drama, Romantice, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Refugiu pentru viață – Safe Haven

Inspirată din romanul cu același titlu al autorului Nicholas Sparks, drama romantică “Safe Haven” este povestea lui Katie Feldman, o tânără care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit și fuge din calea unui fost soț violent și abuziv, refugiindu-se în orășelul Southport din Carolina de Nord.

Deși nu mai are încredere în bărbați și preferă să păstreze distanța față de localnici pentru ca nimeni să nu îi afle secretele, Katie lasă garda jos și se împrietenește cu vorbăreața vecină Jo și cu proprietarul de magazin Alex Wheatley, devenind din ce în ce mai atașată din punct de vedere afectiv de bărbatul căruia i-a murit soția și care își crește singur cei doi copii. Alex are o fire blândă și iubitoare și îi este loial, dar Katie ezită să mai acorde o șansă iubirii fiindcă se teme în continuare pentru siguranța ei și a persoanelor dragi. Jo o învață însă că este preferabil să riște, să înfrunte problemele din trecut și să se implice într-o nouă idilă decât să rămână singură și să privească tot timpul cu spaimă peste umăr.

Este un film de dragoste bine combinat cu mister și dramă. Scenele au fost foarte bine realizate, iar misterul a fost suficient pentru a-mi menține atenția și coloana somoră foarte bună. Spre sfârșit a devenit mai palpitant. Josh Duhamel a fost minunat în acest film, și a fost perfect pentru Julianne Hough. David Lyons a avut performanțe foarte convingătoare.Deci dacă vă plac filmele de dragoste merită să-l vizionaţi.