Red Sparrow (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Francis Lawrence
Actori: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.7


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Red Sparrow

Dominika Egorova poate fi orice. O fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Prim balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducției și manipulării.

Atunci când cariera acesteia se termină brusc, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și nesigur. Din acest motiv se trezește în situația de a fi manipulată pentru a deveni noul recrut al școlii Sparrow, o școală de servicii de informații secrete care își antrenează tinerii excepționali în a-și folosi corpul și mintea pe post de armă. După ce îndură antrenamentul pervers și sadic; ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care această școală a creat-o vreodată.

Dominika trebuie să se obișnuiască cu noua ei identitate în care deține puterea și autocontrolul; pentru propria ei viață și a celorlalți de care îi pasă în fața riscului, inclusiv a agentului american CIA care încearcă să o convingă că este singura persoană în care poate să aibă încredere.

Situat în Rusia contemporană, filme online 2018 Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika Egorova; un ofițer de informații care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Dominika din Red Sparrow online subtitrat este desemnată împotriva dorinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant.

Găsindu-și puterea într-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice și valoroase „bunuri” ale programului. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc.