Recompensă cu bucluc – The Bounty Hunter (2010) film online subtitrat

Regia: Andy Tennant
Actori: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez, David Costabile, Siobhan Fallon
Anul: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Romantic
Durata: 110 minute
IMDB: 5.5


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Sunt la un pas de a declara o nouă intrare pentru Ebert Little Film Glosar: Nu comedia nu intitulat “Caddyshack”, a creat vreodată o glumă amuzant care implica o masina de golf. Singurul lucru a preveni mine este că nu-mi amintesc dacă “Caddyshack” a avut cos de golf glume. În orice caz, dacă există un coș de golf, va conduce devreme sau mai târziu într-un pericol de apă. Amuzant Unghiul aici este ca realizatorii sa dus la tot ce probleme deoarece au încredere în publicul să râdă in “Recompensă cu bucluc”.

M-am uitat cu ochii geamuri la “Recompensă cu bucluc”. Aici este un film cu nu este nevoie să existe. Printre păcatele sale este utilizarea abuzivă a Jennifer Aniston, care poate fi și a fost foarte amuzant, dar nu în dreck așa. Lipsit de orice grad de dezvoltare a caracterului, că e ea cătușe de un teren de epuizați clișee acțiune comedie – și, de asemenea, la o ușă mașină și un pat.

Handcuffer este o fosta soț Milo (Gerard Butler), un fost politist care este acum un vanator de recompense și atrage atribuirea depistarea fosta sa soție, care a sarit cauțiune. Am pierdut legătura, sau sunt vânători de recompense de rutină desfășurate pentru a urmări în jos criminali acuzați de nu mai mult de o încălcare de trafic non-letale? Nu conteaza.

Să facem un mic exercițiu mental aici pentru “Recompensă cu bucluc”, același tip care scriitorul scenariu, Sarah Thorp, trebuie să fi făcut. Amintiți-vă de regulile de bază: Filmul trebuie să conțină numai clișee. Am folosit pentru a testa acest exercițiu de clasa mea de film. Aș le dau genului, și să înceapă propoziții se termină cu o elipsă. Ar concurează pentru a fi primul să strige răspunsul.