Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Rebel in the Rye online subtitrat urmărește viața celebrului și retrasului autor, J.D. Salinger, care și-a câștigat faima la nivel mondial prin publicarea romanului său, The Catcher in the Rye. Bazându-se pe biografia lui Kenneth Slawenski, „JD Salinger: A Life”, filmul ne duce într-o călătorie în viața și mintea legendarului autor, și povestește despre nașterea operei The Catcher in the Rye.

În calitate de autor care a captivat o generație, JD Salinger a crescut la înălțimile lumii literare, dar a lăsat totul în urmă pentru o viață a izolării. Această cronică a unuia dintre cei mai mari scriitori ai secolului al XX-lea, J.D. Salinger, începe pe măsură ce se lansează în cariera sa de scriitor și intră într-o relație tumultuoasă cu tânăra starletă Oona O’Neill.

Ceea ce pare a fi un început promițător pentru o carieră, se transformă într-un coșmar când Statele Unite intră în al Doilea Război Mondial. După ce s-a înrolat, Salinger trăiește ororile războiului de-a lungul câmpurilor de luptă din Europa, unde începe să scrie ceea ce va deveni romanul său iconic, The Catcher in the Rye.


Titlu Romania: Rebelul din lanul de secară
Regia: Danny Strong
Actori: Nicholas Hoult, Kevin Spacey, Victor Garber
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Rebel in the Rye (2017) Online Subtitrat