Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ready Player One Sa inceapa jocul (2018) Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ready Player One Sa inceapa jocul (2018)

Reputatul Steven Spielberg semnează regia aventurii SF Ready Player One online subtitrat, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani.

În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.


Steven Spielberg si Ready Player One Sa inceapa jocul (2018)

Publicaţia IndieWire e de părere că filmul Ready Player One Sa inceapa jocul e cea mai importantă producţie dedicată plăcerii publicului a lui Steven Spielberg; Variety scrie că la fiecare 30 de secunde apare câte o secvenţa suculentă de nostalgie pop; mai ales din anii 1980 iar site-ul rogerebert notează că vom avea parte de „acţiune aproape non-stop pentru peste două ore”.

După moartea sa; Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane; oricare ar fi aceasta; care va găsi o serie de indicii „Ouă de Paște” ascunse undeva în OASIS (denumirea „ouă de Paşte” descrie în industria cinematografică; de exemplu; obiceiul producătorilor de a introduce în proiectele lor imagini sau referire foarte criptice la alte filme). De aici; o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori; după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial; găsind prima cheie către averea lui Halliday. Spielberg regizează filmul Ready Player One Sa inceapa jocul după un scenariu semnat de Zak Penn și Ernest Cline.


Alte review-uri straine despre Ready Player One Sa inceapa jocul (2018)

IndieWire scrie că Ready Player One este un spectacol CGI care etalează tehnologia. În acelaşi timp; este cel mai interesant film al lui Steven Spielberg de la A.I.: Artificial Intelligence încoace; mult mai captivant; având o veritabilă cavalcadă de efecte speciale care ne lasă impresia că regizorul a urmărit mai multe filme de Luc Besson şi s-a hotărât să le depăşească pe toate. Rezultatul este un spectacol SF şi o călătorie nostalgică în acelaşi timp.

Variety scrie că în Ready Player One Sa inceapa jocul filmul ameţitor despre realitatea virtuală semnat de Steven Spielberg; nimeni nu poate şti ce urmează să apară sau să se nască în clipa următoare – deşi nu pot să treacă mai mult de 30 de secunde de film fără să nu apară vreo secvenţa suculentă de nostalgie pop; mai ales vreuna din anii 1980. Mai devreme; există o scenă cu urmăriri de maşini în care Wade – sau mai degrabă; avatarul său; Parzival; care seamănă cu un Keanu Reeves oxigenat şi îmbrăcat într-o vestă de jeanşi – se urcă într-un DeLorean DMC-12 din Back to the Future.