Răzbunătorul – Priest (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Producator(i): Cory Goodman, Min-Woo Hyung
IMDB: 5.7
Regia: Scott Stewart
Actori: Paul Bettany, Cam Gigandet, Maggie Q


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Răzbunătorul – Priest

Un războinic, mult încercat in lupte, pornește într-o căutare plină de peripeții pentru a-și salva nepoata din ghearele unei haite de vampiri. In filmul Priest: Răzbunătorul, un horror post-apocaliptic de acțiune în regia lui Scott Stewart. În această realizare vizuală uluitoare, în 3-D, pe ecran panoramic. Care se constituie într-un omagiu adus marilor filme de aventură, un singur om stă în calea distrugerii umanității, amenințată acum de o armată a răului.

După secole de lupte crâncene, omenirea a reușit să învingă hoardele de vampiri. Care reprezentau cel mai temut dușman al său. Puținii vampiri care au mai rămas au fost închiși în rezervații, departe de oameni. Care la rândul lor s-au refugiat în fortărețe înconjurate cu ziduri înalte. Sub protecția și conducerea bisericii. Preoții, antrenați pentru luptele sângeroase împotriva vampirilor, au sfârșit prin a fi izolați, purtând tatuaje distinctive și fiind evitați de semenii lor.

Când se zvonește că a avut loc un nou atac al vampirilor, soldat cu răpirea unei tinere de 18 ani. Care locuia la marginea așezării, Preotul (Paul Bettany), un veteran al războaielor cu vampirii, îi roagă pe monseniorii ce conduceau orașul să-i permită să pornească în căutarea ostatecei, care era chiar nepoata sa.

Când aceștia refuză, el se vede nevoit să-și încalce jurămintele si ordinele monseniorilor, pornind în căutarea fetei pe care vrea s-o salveze de robia vampirilor. În această cruciadă, el este însoțit de prietenul fetei, Hicks (Cam Gigandet), tânărul șerif al unei zone mai puțin populate și de o fostă preoteasă războinică (Maggie Q). Care este înzestrată cu abilități neobișnuite de luptă. Când ajung în orașul Jericho, din inima deșertului. Preotul, Hicks și Preoteasa sunt întâmpinați de un peisaj devastat.


Trailer Răzbunătorul – Priest