Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Razboiul stelelor Episodul 7 – Star Wars Episode 7 (2015) Online Subtitrat


Titlu original: Star Wars Episode VII The Force Awakens
Titlu Romania: Războiul stelelor Episodul 7 Trezirea Forţei
Regia: J.J. Abrams
Scenariu: Lawrence Kasdan, J.J. Abrams
Actori: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Razboiul stelelor Episodul 7 – Star Wars Episode 7

Acțiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică și o nouă răfuială între Imperiu și forțele Rezistenței, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.

De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un țel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forței” din titlul filmului e un comentariu direct la evoluția celor doi protagoniști.

Roboțelul BB-8, Chewbacca și prințesa Leia, interpretată de aceeași Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor.

Desi am intrat fara mari sperante la cinema, filmul a fost cu adevarat dezamagitor si submediocru. Cei care nu l-au vazut mai bine asteapta pana apare filmul pe internet/dvd pentru ca asta merita corporatiile precum Disney care au un singur interes si acela de a-ti lua banul din buzunar bazandu-se doar pe nostalgia oamenilor si pe marketingul deosebit de agresiv.

In esenta, filmul este un copy-paste de pe A new hope (1977), in absolut toate detaliile si personajele filmului: Imperiul = Noua Ordine, Rezistenta = Alianta, Kylo Ren = copie la indigo dupa Vader, Imparatul = Snoke, Planuri secrete sunt salvate pe BB – 8 la fel ca pe R2D2. Steaua mortii apare in poveste pentru a TREIA OARA!!!!!, sub un tun cu laser de data asta, si are un punct nevralgic identic cu filmele 1 si 3 ,fiind distrusa in acelasi mod. Conflictul tata – fiu intre Han si Kylo Ren este identic cu Luke – Vader. Planeta desertica Jakku seamana cu Tatooine si asa mai departe.