Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Război la Pentagon – The Pentagon Wars (1998) Online Subtitrat


Regia: Richard Benjamin
Actori: Kelsey Grammer, Cary Elwes, Viola Davis
An: 1998
Gen: Comedie, Razboi
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Război la Pentagon – The Pentagon Wars

Filmul Război la Pentagon online subtitrat satirizeaza investitiile in cercetare facute permanent de armata Americana, punand sub semnul intrebarii felul in care se cheltuiesc banii cetatenilor SUA.

Povestea incepe de la un caz foarte bine ales, in care armata urmeaza sa investeasca sute de milioane de dolari, intr-un proiect vast, de pe urma caruia s-ar putea procopsi cu o masinarie bizara si aproape inutila.

In culisele The Pentagon Wars online subtitrat se dau lupte grele pentru obtinerea fondurilor de cercetare, iar taberele adverse sunt in stare sa-si puna pielea la bataie, pentru a folosi dupa bunul plac banul contribuabilului american.

Un sir de situatii hilare si bizare dau savoare acestei productii care nu face decat sa aduca in atentia spectatorului o noua abordare despre utilitatea investitiilor facute de guvernul american si despre felul in care o mana de oameni pot folosi dupa bunul plac sume imense de bani, pentru proiecte uneori inutile.

Acest film ar fi putut fi bun pentru a viziona pe un ecran mare. Umorul este bun, dialogurile sunt perfecte; și actorii nu se suprapun niciodată. Generalul Partridge (Kelsey Grammer) uită că afacerea de război începe cu furnizarea de material bun trupelor.

Colonelul James Burton (Cary Elwes) știe acest lucru și dă un discurs echipei de testare care trebuie să facă o demonstrație a transportatorului de trupe Bradley. Comisia senatoră nu poate înțelege; că costurile de dezvoltare ale vehiculului au durat 17 ani și au costat 14 miliarde de dolari. Audierile și întrebările acestei comisii oferă una dintre; cele mai umoriste scene ale filmului și sunt nescrise de alte filme politice.