Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Rango (2011) Dublat in Romana Online

Pînă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care își pune în gînd să salveze un orășel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, și, care, pe parcurs, se transformă în eroul care odinioară doar își închipuia că este. Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Pirații din Caraibe, și avîndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western în care aventura, umorul ireverențios și persoanjele înduioșătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru întreaga familie.


Rango (2011) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Rango (2011)

Povestea începe cînd Rango dublat in romana; după o viață în care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu; se trezește abandonat în deșertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic; ajunge în orășelul Dirt; care arată exact precum îi e numele. Acolo unde speră că se va pierde în peisaj; el se trezește imediat că iese în evidență; chiar dacă ceilalți locuitori sînt o țestoasă pe post de primar; un șarpe cu clopoție renegat; niște cîini de preerie care jefuiesc bănci; șopîrle-pistolari; dar și prima cameleoniță pe care Rango o vede în viața lui. Fără să vrea; El devine șeriful orășelului amenințat cu dispariția din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme în ceea ce; pînă nu demult; doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!

El este primul film de animație al lui Verbinski; cel care a transformat franciza Pirații din Caraibe într-o fabulă contemporană care a fermecat publicul din toată lumea. “Rango este povestea transformării unui cameleon într-o legendă a Vestului Sălbatic; iar Johnny Depp intră în pielea acestui personaj cu grandoare și îndrăzneală. Ne-am inspirat din spaghetti western și; împreună cu animatorii extrem de talentați de la ILM am reușit să creăm un univers cinematografic unic; care omagiază temele clasice ale unui film cu pistolari din Vestul Sălbatic cu mult umor și cu întorsături de situație extrem de amuzante.”