Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Rampage Scăpaţi de sub control (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Brad Peyton
Actori: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Will Yun Lee
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Rampage Scăpaţi de sub control (2018)

Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare.

Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.

La scurtă vreme după lansarea lui Jumanji: Welcome to the Jungle, îl vom vedea pe Dwayne Johnson într-o nouă aventură ce are ca sursă de inspiraţie un joc – Rampage. De această dată este vorba despre un joc video (şi încă unul destul de vechi), iar adaptarea i-a amintit starului de acţiune de eşecul peliculei Doom. Lansat în 2005, Doom a fost catalogat de critici drept un „dezastru”.

Johnson a ţinut însă să menţioneze că; în cazul lui Rampage; s-a avut în vedere evitarea greşelilor anterioare. Filmul „este captivant şi amuzant; lucruri ce; din punctul meu de vedere; nu se pot spune despre Doom”; a subliniat el.

Filmul Doom; în regia lui Andrzej Bartkowiak (Romeo Must Die; Exit Wounds); a fost un eşec la box office (a avut încasări de 56 milioane de dolari în toată lumea; însă a costat Universal Pictures 60 de milioane). În distribuţie s-au mai aflat Karl Urban şi Rosamund Pike.