Rampage Capital Punishment (2014) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Uwe Boll
IMDB: 6.2
Regia: Uwe Boll
Actori: Brendan Fletcher, Lochlyn Munro, Mike Dopud


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Rampage Capital Punishment (2014)

Rampage: Pedeapsa capitală este un film cu Brendan Fletcher, Lochlyn Munro și Mike Dopud. Un om preia o post de televiziune și deține un număr de ostateci ca o platformă politică pentru a trezi omenirea, în loc de bani.

Primul Rampage a fost un șoc pentru majoritatea oamenilor din cauza violenței brutale, așa cum rareori vedem în aceste zile și a fost un vânt de aer proaspăt pentru cei dintre noi care s-au săturat de o industrie de film care este prea frică să facă ceva controversat de departe.

Rampage 2 reușește; pentru că nu ia calea ușoară; care va fi doar pentru a replica tot ce am văzut deja în primul film. Aici; avem mai puține crime; dar în schimbul asta; suntem luați o plimbare în care personajul principal explică de ce crede că această societate este putred până la bază și trebuie curățată. De fapt; Bill consideră că fiecare partid politic și corporație sunt responsabile pentru nedreptatea din lume. Subiectele; cum ar fi cenzura; corupția; religia și invazia vieții private; sunt în mod constant aduse de caracterul principal; ca exemple de primă masură a modului în care societatea este decadentă în ochii lui.

PortalulTauTV.com
Rampage Capital Punishment (2014) Online Subtitrat in Romana
Rampage Capital Punishment (2014)
Editor's Rating:
3