Raidul – The Raid (2011) Film Online Subtitrat


Titlu original: Serbuan maut
Regia: Gareth Evans
Actori: Verdi Solaiman, Iko Uwais, Yayan Ruhian, Doni Alamsyah, Joe Taslim
Anul: 2011
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 101 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Raidul – The Raid

Un detașament SWAT devine prozonier într-o clădire turn controlată de un gangster dement și de armata lui de borfași și ucigași.

După ce am văzut remorca, am știut că trebuie să văd acest film. Rareori, așteptările noastre înalte s-au întâlnit, dar The Raid la depășit. Dacă vă vedeți acest film, este pentru că doriți să vedeți o acțiune și The Raid a lovit fiecare marcă. Acțiunea este o combinație de focuri de artificii, arme de mână în mână și, de obicei, pumnii bune.

Raidul online subtitrat dovedește din nou cât de mult se află în spatele filmelor de acțiune americane. Am vazut alte mari filme de actiune straina, cum ar fi Ong-Bak, The Protector si Ip man, dar The Raid le depaseste prin a sublinia un stil de arta martiala, care nu apare in nici un film recent. Este brutale și niciodată nu se lasă. Nu este lupta ta tipică ultra curată, care a fost făcută cu moartea, dar ceva care pare real și disperat uneori când oamenii încearcă să supraviețuiască depășesc numărul.

Povestea The Raid online subtitratînțelept că nu este nimic grozav, dar în același timp este mai bine decât cele mai multe filme arte marțiale din cauza răsturnărilor interesante și fiind incredibil de bine puse înainte ca să știi că sa terminat și vrei mai mult.

Dacă ești un fan al filmelor de acțiune, nu mai există nimic mai bun acum sau aproape nici măcar în ultimele decenii.