Raidul 2 – The Raid 2 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Gareth Evans
IMDB: 8.0
Regia: Gareth Evans
Actori: Iko Uwais, Yayan Ruhian, Arifin Putra


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Raidul 2 – The Raid 2

Sequel-ul lui Raid se petrece într-o închisoare. Dacă Rama, personajul principal, jucat de Iko Uwais, este doar un deținut sau un polițist sub acoperire, este încă neclar, un sinopsis oficial nefiind încă furnizat publicității. Filmat în Indonezia.

După o secvență de deschidere în Raidul 2 online subtitrat care gangsterul in crestere Bejo il execută pe fratele lui Rama Andi, Rama se întâlnește cu Bunawar, polițistul de încredere al lui Andi pe care la trimis de la sfârșitul filmului precedent. Dupa ce Rama isi trimite colegul supraviețuitor Bowo pentru a primi îngrijiri medicale și il executa pe politistul corupt Wahyu, instigatorul primului film, Bunawar il invită pe Rama să se alăture unu mic grup de lucru anti-corupție, care urmărește să expună relațiile de culise ale comisarului de poliție Reza cu bandele Bangun și Goto . În timp ce Rama refuza inițial, el consimte în cele din urmă după ce a aflat de uciderea fratelui său de catre Bejo și amenințarea iminentă a familiei sale.

După ce la începutul filmului The Raid 2 online subtitrat un gangster în devenire, Bejo, îi ucide fratele, Andi, Rama se duce şi se întâlneşte cu Bunawar. Poliţistul de încredere la care l-a trimis Andi la sfârşitul primului film. Bunawar îi propune lui Rama. Să se alăture unei mici unităţi anticorupţie menită să scoată la suprafaţă legăturile lui Reza cu lorzii drogurilor. Deşi la început refuză oferta, Rama acceptă după ce află despre moartea fratelui său. Si ameninţarea iminentă la adresa familiei sale. Pentru a se infiltra în organizaţia unuia dintre lorzii drogurilor. Bangun, Rama atacă fiul unui politician care s-a opus clanului. Si este trimis la închisoarea unde se află fiul lui Bangun, Uco.